Skip to main content

Opbrengst Kerstival 2022

Kerstival Sint-Kruis spaart maar liefst 2000 euro voor het goede doel!

Secondaire school MIA, basisscholen MOZAÏEK – KANTELBERG – DE ZONNETUIN, Kinderopvang MARIAWENDE, MARKANT, UNIZO, BEWEGING.NET, PETANQUECLUB FC DE GULDEN KAMER en FEESTCOMITE St-Kruis organiseerden de 19de editie van deze warme en sociale kersthappening op St-Kruis.

We kregen opnieuw de financiële steun van meer dan 100 ondernemers te St-Kruis met in het bijzonder onze grote sponsors LUXABEL, speel- en leerplek SKRIEWER, DELEYE, OCMW Brugge en drankenhandel Van Gheluwe.
We hadden de koudste dag van het jaar uitgekozen waardoor er wat minder volk aanwezig was op kerstival. We kunnen alsnog 2000 euro schenken aan welzijnsschakel KANTEL. Het bestuur van WZS Kantal was zeer verheugd met dit bedrag die opnieuw zal gespendeerd worden aan de kantelwerking, in het bijzonder kantelwonen. 
Welzijnsschakel KANTEL vzw (WZS Kantel vzw) heeft als doelstelling kwetsbare mensen te versterken. Zo organiseert ze reeds activiteiten zoals de KANTELKANTINE waar met voedseloverschotten vegetarische maaltijden bereid worden, alsook de KANTELKLAS waar huiswerkbegeleiding voor lagere schoolkinderen aangeboden wordt. 

#kerstival #sintkruis #kerstivalsintkruis #goeddoel #kerst #evenement 

kerstival, kerstivalsintkruis, sintkruis

Verantwoordelijke uitgevers

Kenny Rathe & Sonja Ricquier
info@kerstival.be

Volg ons