Skip to main content

Annulatie Kerstival 2020

In het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 december 2020 hadden we KERSTIVAL 2020 gepland. Dit is een kersthappening in St-Kruis georganiseerd door instituut MARIAWENDE-BLYDHOVE, basisschool MOZAIEK, Kinderopvang MARIAWENDE, MARKANT, UNIZO, BEWEGING.NET, PETANQUECLUB FC DE GULDEN KAMER en FEESTCOMITE St-Kruis. Het zou de 18de editie worden.

Chequeoverhandiging Kerstival 2019 bij ING St-Kruis – foto © Bart Tanghe

Vorig jaar, tijdens de 17de editie van Kerstival, konden we een chequevan 2100 euro overhandigen aan WZS KANTEL.

Tot onze grote spijt moeten we aankondigen dat we de editie van 2020 annuleren.

Het is immers moeilijk om dit festival op een corona veilige manier te organiseren. We vrezen dat de maatregelen nog enige tijd zullen blijven gezien de slechtere cijfers. We begrijpen dit volledig want gezondheid komt op de eerste plaats.

Bovendien is het budget van KERSTIVAL bijna uitsluitend gefinancierd met sponsoring. Gezien de moeilijke economische toestand waarin onze sponsors momenteel werken, is het niet opportuun om bij hen aan te kloppen voor sponsoring. We zijn hen dankbaar voor hun loyale sponsoring voor ons initiatief reeds vele jaren. We hebben dan ook alle begrip dat dit moeilijk zou lukken dit jaar.

Het bestuur heeft dan ook beslist om dit jaar KERSTIVAL te annuleren. We hopen dat iedereen voor deze beslissing begrip kan tonen..

Meer info bij Guy ROGISSART Wiedauwbos 38 8310 St-Kruis 0476/203900 guy.rogissart@skynet.be of op onze website www.kerstival.be alsook FACEBOOK.COM/KERSTIVALSTKRUIS

Het bestuur: 

Luc Van Maele, Sara Van Belle, Linda Vandenbruwaene, Séraphin Boúúaert, Rudi Dewindt, Marc Rogissart en Guy Rogissart

Verantwoordelijke uitgevers

Kenny Rathe & Sonja Ricquier
info@kerstival.be

Volg ons